Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel väljer att tills vidare inte erbjuda spel på Syrianska

Sedan tidigare har The Gambler Magazine skrivit om att Syrianskas match mot Jönköping Södra misstänks ha varit uppgjord och undersöks av Svenska fotbollförbundet och Uefa. Nu väljer Svenska Spel att inte ha med Syrianska på kupongerna en tid framöver.

– Vi har beslutat att inte erbjuda spel på Syrianska tills vidare, säger Svenska spels pressansvariga Johan Tisell till SportExpressen.se.

Han fortsätter:

– Det är inte ovanligt att vi ibland plockar bort spel på vissa lag. Det gjorde vi med Landskrona förra året. Det finns inte några nya misstankar. Men eftersom fotbollsförbundet kikar på det och det finns ett annat spelbolag som funderar på att göra en polisanmälan så gör vi så här, säger Tisell.

Här kan man se matchens fyra mål hos Fotbollskanalen.

Gå till Start