Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Niclas Enhörning ny VD för Mr Greens teknikbolag

Spelbolaget Mr Green & Co AB (publ) har anställt Niclas Enhörning som VD för det helägda dotterbolaget Mr Green & Co Technology AB, som levererar tekniklösningar till bolagen i gruppen. Niclas Enhörning, som närmast kommer från Klarna tillträder sin nya tjänst under hösten.

– Niclas har en gedigen erfarenhet som utvecklare och ledare inom företag som arbetar med avancerade IT- och betalningslösningar såväl som spelbolag, vilket är en stor fördel i den här rollen. Jag är också imponerad över den resa han gjort tillsammans med Klarna, som i dag är ett av världens mest framgångsrika betalningsföretag, säger Mikael Pawlo, VD för Mr Green & Co AB (publ).

Niclas Enhörning lämnar sin roll som utvecklingschef på Klarna, som erbjuder betalningslösningar för e-handelsbolag. Han har även flerårig erfarenhet från spelindustrin, där han tidigare bland annat arbetat på Bwin.

– Bolagen i Mr Green & Co-gruppen har visat att man kan kombinera att ligga i teknologisk framkant samtidigt som man lyckats skapa en spelupplevelse i världsklass. Det är en position jag brinner för att vara med och utveckla, säger Niclas Enhörning, nyrekryterad VD för Mr Green & Co Technology AB.

Niclas Enhörning tillträder sin nya tjänst under november.

Gå till Start