Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Drömvinstmiljonären finns i Farsta-trakterna

Lördagen den 16 augusti gick den tredje högsta spelvinsten genom tiderna ut. Vinsten gick till en man i Farsta som lämnat in sina Lottorader hos Hökarängens Spel & Tobak.
Mannens insats var endast 58 kronor kronor.
Utdelningen hela 187 776 430 kronor!

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson åkte under söndagen till ombudet som sålt rekordvinsten. De båda butiksägarna Amer Hanna Bety och Senan Awni Hanna var otroligt glada över att ha sålt denna rekordvinst:
– Den här vinsten betyder jättemycket för oss! Vi hoppas så klart att det är någon av våra stamkunder som vunnit. Nu ska vi se till att fixa en Drömvinstfest i butiken, säger de och skrattar.
– Vi är alla mycket glada, det här känns verkligen jättebra!

Chansen att vinna Drömvinsten är en på 336 miljoner. Och för att Drömvinsten ska gå ut, gäller det att få alla sju rätt på Lotto samt två rätt på Joker. Något mannen i Farsta lyckades med. Även två andra personer lyckades få alla rätt på Lotto under lördagen, men då de inte prickade in två rätt på Joker, landade deras vinster på drygt 1,2 miljoner kronor vardera.

Nu försöker Pierre Jonsson göra sitt bästa för att få fatt i vinnaren till mångmiljonvinsten:
– Vi har hans namn då han spelat med Spelkort, men tyvärr har han inte uppgett något telefonnummer. Och jag vill ju verkligen vara säker på att jag ringer till rätt person då jag ska gratulera till 187 miljoner kronor. Så det är en del säkerhetsrutiner som vi ska gå igenom innan jag lyfter luren. Ett samtal som jag verkligen ser fram emot att få ringa!

Hökarängens-spel-och-tobak-639x427

Media hos Svenska Spel.

Gå till Start