Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Han blir Englands nästa lagkapten enligt oddsen

Liverpoolstjärnan och landslagskaptenen Steven Gerard hann med 114 landskamper och sex stora mästerskap innan han i måndags meddelade att han slutar i det engelska landslaget. Spekulationerna om vem som efterträder honom på den hedervärda posten som lagkapten är redan i full gång och enligt oddsen står det främst mellan Wayne Rooney, Joe Hart och Gary Cahill – om inte John Terry kan lockas tillbaka till landslaget.

Frank Lampard är just nu assisterande lagkapten i det engelska landslaget, men med en USA-flytt på gång är det troligt att även han väljer att ta ett kliv tillbaka och avsluta sin landslagskarriär. Förbundskapten Roy Hodgson har tidigare nämnt Wayne Rooney som en kandidat till posten när Gerrard kliver av, men det finns flera andra spännande namn med i diskussionerna.

Att Wayne Rooney blir utsedd till kapten ger 1.30 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet, medan Joe Hart spelas till 4.00 gånger pengarna och Gary Cahill till 5.00.

– Rooney är absolut favorit till att ta över bindeln, det enda som talar emot honom är hans form. Hodgson måste givetvis välja en given startspelare som kapten och därför finns även namn som Joe Hart och Gary Cahill med i spekulationerna. En möjlig skräll är annars John Terry, om han kan bli övertalad att komma tillbaka från sin landslagpension. Han är en naturlig ledare i laget, men jag tror ändå att det är osannolikt att vi får se honom dra på sig landslagströjan igen, säger Claes Bergström, Sverigechef på Unibet.

Blir John Terry landslagskapten ger det 12.00 gånger pengarna hos Unibet.

Nästa spelare att bli utsedd till lagkapten i Englands fotbollslandslag:
Wayne Rooney 1.30
Joe Hart  4.00
Gary Cahill  5.00
John Terry  12.00
Phil Jones  15.00
Jordan Henderson 26.00
Phil Jagielka  34.00
Leighton Baines 34.00
Glen Johnson  41.00
Adam Lallana  41.00
Daniel Sturridge 51.00
Alex Oxlade-Chamberlain 51.00
Jack Wilshere  51.00
Chris Smalling  51.00
James Milner  67.00
Kieran Gibbs  101.0
Kyle Walker  101.0
Danny Welbeck 101.0
Tom Cleverley  101.0

Gå till Start