Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

”Lova att du inte skojar, då blir jag förbannad”

Ett mål betyder så mycket – och ett samtal kan förändra livet.
– Nä, men det var som fasen! Jag hade inte en aning om det här. Lova att du inte skojar nu, för då blir jag förbannad.
Söndagens vinnare av drygt 10 miljoner kronor på Styktipset blev minst sagt överraskad när han fick beskedet.

BK Häcken bjöd under söndagen veckans stryktipsspelare på en dramatisk avslutning.
Inför den sena och sista matchen på kupongen mellan BK Häcken och Örebro SK, var förutsättningarna för en miljonutdelning redan klar.
Minst 1.7 miljoner för 13 rätt var budet.

Örebro tog ledningen, men Göteborgslaget såg till att vända och vinna med 4-1, och rensa i kuponghögen. Därmed blev en man från Kristianstad exakt 10 067 886 kronor rikare.
Nu har Pierre Jonsson talat med vinnaren, en Kristianstadsbo i 30-årsåldern:
–  Jag hade inte en aning om det här jag ligger ute på vägarna och kör just nu. Lova att du inte skojar, säger en chockad men glad vinnare.

Han hade en grundtanke med sina 48 rader – men fick lite hjälp:
– Jag lämnar alltid in på svenskaspel.se och brukar ta hjälp av Experten när jag inte väljer tecken själv. Den här veckan var det många matcher som jag inte rörde på mitt 48-raderssystem. Otroligt att man blir ensam vinnare då.

Vinsten förändrar förutsättningarna för familjen:
-För en familjefar betyder det här att vi kan investera och placera för hela familjens framtid, vilket känns oerhört bra. Sedan kan det nog bli någon extra veckas ledighet när det bli semester och givetvis ska vi fira det här rejält. Heja Häcken!

Helt ovan vinnare är mannen inte, men inget i jämförelse med helgens toppvinst.
– Jag har haft sex rätt på Lotto en gång, men det här slår ju för tusan allt. Vad ska man säga annat än, trevligt och tack Häcken för hjälpen. Nu får jag nog börja hålla på dom framöver, trots att jag inte älskar svensk fotboll.

Miljonvinnaren från Kristianstad är i 30-årsåldern och önskar vara anonym.
Närmast blir det ett besök i Visby och Svenska Spels huvudkontor, där vinstcheck och rådgivning väntar.

Pressinfo här.

Gå till Start