Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel söker projektledare till sportspelsavdelningen

Vår nuvarande Projektledare inom Sportspel ska gå vidare till en ny tjänst inom bolaget och vi söker därför en ny Projektledare till avdelningen SVN. Som Projektledare för Sportspel kommer du att arbeta med några av Svenska Spels mest välkända och spännande varumärken – Oddset och Stryktipset. Du ingår i ett team av fem personer och rapporterar till Marknadsansvarig.

Rollen innebär att operativt driva kommunikations– och kampanjarbete på uppdrag av Kommunikationsansvariga som har det övergripande Varumärkesansvaret. I rollen ingår att optimera digitala medieinvesteringar och de medie- och sponsringssamarbeten vi har för alla Sportspel samt aktivt driva, alternativt representera, Sportspelen i större projekt som löper vid sidan av den dagliga verksamheten.

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

En viktig framgångsfaktor är ett genuint spel- och sportintresse. Du behöver ha stor erfarenhet av digital marknadsföring och då gärna erfarenhet från digitala uppföljnings- och optimeringsverktyg (Adform el. motsvarande) samt god kunskap om och erfarenhet från mediebranschen.

 Vi ser att du har

  • Högskoleutbildning inom marknadsföring, eller annan likvärdig erfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet av motsvarande roll inom konsumentmarknadsföring, helst inom FMCG
  • Minst 3 års erfarenhet från arbete med medie-/reklambyrå och/eller mot mediehus
  • Minst 3 års erfarenhet från att samarbeta med många olika specialister och kompetenser inom marknadskommunikationVi söker dig som är strukturerad, drivande, handlingskraftig. Du har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och uppfattas som en bra lagspelare. Du gillar att arbeta här och nu, du tycker det är roligt och stimulerande att genomföra saker i praktiken.

    Din ansökan vill vi ha snarast då vi gör ett kontinuerligt urval, dock senast den 15 augusti. Tjänsten är placerad i Sundbyberg.

ANSÖK HÄR hos Monster.

Gå till Start