Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Lotteriinspektionen söker en person som vill hålla ett öga på Svenska Spel

Till den operativa avdelningen söker vi en vikarierande tillsynshandläggare som i huvudsak ska arbeta med tillsyn av AB Svenska Spel, men som även kan komma att arbeta med andra arbetsuppgifter inom området tillsyn.

Dina arbetsuppgifter är i första hand att planera, genomföra och rapportera tillsyn. Du ska medverka i riskbedömningar och verksamhetsplanering. Arbetet bedrivs både proaktivt och reaktivt, du ska därför initiera undersökningar, analysera samt rapportera resultat. Vidare upprättar du skrivelser och beslutsförslag samt medverkar i olika projekt som genomförs på myndigheten. Arbetet innebär kontakt med allmänheten, företrädare för spelföretag och för andra myndigheter både i Sverige och utomlands.

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

Du har en akademisk examen inom ekonomi, samhällsvetenskap eller IT alternativt annan flerårig yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Det är mycket meriterande med erfarenhet från arbete inom offentlig förvaltning och det är meriterande med erfarenhet från arbete i spelbolag.

Din förmåga att utrycka dig i tal och skrift är god och du är van att i ditt arbete författa utredningar och andra skriftliga dokument. Som person är du flexibel, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp. För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ANSÖK HÄR!

Tjänsten är ett ettårigt vikariat som beräknas tillsättas under hösten 2014.

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

Gå till Start