Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Jobbtips: Är du Svenska Spels nästa strateg?

I rollen som Marknadsstrateg kommer du att ansvara för att driva och samordna det övergripande arbetet med Svenska Spels marknadsstrategi för extern kommunikation samt i portföljen ingående produktvarumärke. I samråd med andra avdelningar inom Svenska Spel förväntas du arbeta fram en gemensam marknadsplan, resursfördelning samt en effektiv arbetsprocess för såväl externa som egna kanaler.

Du kommer att ansvara för Marknads- och kommunikationsplan vilket omfattar CRM/kundstrategi, content- strategi, mediestrategi samt strategi för varumärkeskommunikation. Rollen infattar även det övergripande ansvaret för våra avtal med reklambyråer. Du ingår i ledningsgruppen för avdelningen Marknad- och kommunikation och rapporterar till marknadsdirektören. Placering blir på vårt kontor i Sundbyberg. 

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet från marknadsföring och varumärkesbyggande arbete och som motiveras av att arbeta med ett starkt varumärke där trovärdighet och socialt ansvarstagande är viktiga ledord.

Du har en examen inom marknadsföring/kommunikation på högskolenivå och goda kunskaper inom portfölj och segmenteringsstrategier. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande befattning som ställt höga krav på projektledning och förmågan att leda och motivera specialister inom marknadskommunikation. Rollen förutsätter vidare att du har längre erfarenhet av att arbete med byråer och goda kunskaper om långsiktigt varumärkesarbete och marknadsföringsprocesser.

Som person är du social och trivs i sammanhang där du får inspirera och involvera andra. Du är en drivande projektledare som håller dina deadlines och ser till att andra också gör det. Du vet vad du vill, är bra på att formulera dina krav och älskar att leverera resultat.

Vi erbjuder dig en nyckelroll i en spännande och underhållande bransch. Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken. Du får skapa spännande och engagerande upplevelser och samtidigt visa våra kunder att de kan lita på oss – vilket är en utmaning som kan ge dig utrymme för kreativa idéer och unika lösningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Välkommen att söka tjänsten här.

Text här från Svenska Spel.

Vill du ha tips om fler jobb i spelbranschen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev (gratis!).

Gå till Start