Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Folkspel söker säljare – är det du?

Vi letar efter en resultatorienterad, affärsmässig säljare som gillar att arbeta självständigt.Som person är du självgående, drivande och initiativrik. Du är en duktig och inspirerande presentatör som trivs som bäst när du träffar kunden. Du är bra på att sätta upp och nå egna mål. Du har erfarenhet av föreningsliv och din arbetslivserfarenhet kommer ifrån försäljningsbranschen. Att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara en lagspelare är en självklarhet.

Vårt uppdrag är att ge växtkraft till Sveriges föreningsliv och då gäller det att se människan, kunden – och tillsammans med den skapa bästa resultat. Hos oss är det viktigt att du kompletterar ditt driv och din vinnarskalle med en härlig humor och hjärtligt engagemang.

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

Vad innebär jobbet?
Som säljare hos oss utgår du från hemmet och arbetar med föreningar i ditt geografiska distrikt som innefattar Hälsingland, Dalarna och Värmland. Vi ser gärna att du är boende i området runt Siljan. Du har resultatansvar och är huvudkontaktperson för kunderna i ditt distrikt.  Dina uppgifter är att informera, engagera och motivera dina kunder att sälja Folkspels samtliga produkter. Du träffar dina kunder genom personliga besök som bokas i förväg och använder telefon och mail som redskap i din bearbetning.

Detta erbjuder vi:
Du blir en medspelare i ett riktigt grymt team på 11 st föreningsäljare som täcker Sveriges föreningsliv från Riksgränsen längst norrut till Smygehuk längst i söder. Teamet leds av Säljledare Jörgen Boström stationerad på huvudkontoret i Göteborg.

Vi har goda personalförmåner, kollektivavtal och tillämpar en hög andel fast lön plus provision i vår lönesättning.

Om du känner att Du har de kvaliteter vi eftersöker och vill träffa oss så bör du snarast möjligt skicka oss en ansökan. Sista ansökningsdag är den 3 augusti 2014.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Efter överenskommelse
Löneform:
Fast lön + provision
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Ospecificerad
Län:
Dalarnas län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2014/15
Publicerat:
2014-06-26
Sista ansökningsdag:
2014-08-03

ANSÖK HÄR!

Vilka är vi?
Folkspel i Sverige AB ägs till 100 % av folkrörelserna, via 70 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 95 anställda med en årsomsättning på drygt 1 miljard. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Genom åren har Folkspels produkter genererat 15,8 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på: www.bingolotto.se eller www.folkspel.se.

Vill du ha fler jobbtips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla jobbannonser i din e-post (gratis!).

Gå till Start