Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

VM-dramatik gav 2.2 miljoner på Måltipset

Senaste omgången på Måltipset, med en Jackpot på ca. 2 miljoner, kom att bli riktigt dramatisk där ett kvitteringsmål, med bara sekunder kvar att spela i VM-matchen mellan USA – Portugal gjorde att en vinnare i Sollentuna blev ensam om att pricka de åtta målrikaste matcherna och vann drygt 2.2 miljoner kronor.

Spelaren hade lämnat in ett M-9 system för 22.50 kronor på Frejan Video Tobak kiosk i Sollentuna och när kupongens sista match hade sekunder kvar att spela kunde Portugals Varela Silvestre, efter en passning från Ronaldo, kvittera till 2-2 mot USA – ett mål som gav spelaren 2 274 466 kronor i vinst.

– Otroligt, det såg länge ut som att Måltipset skulle bli utan miljonvinnare – men så blixtrar portugiserna till och gör 2-2 i sista sekund.  Hatten av, det är bara att ringa och gratulera säger Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, som personligen gratulerar alla nyblivna miljonärer.

Vi återkommer när vi har mer information om vinnaren.

Rätt rad på Måltipset v.25 2014:

Matcher
Matchresultat

3

   Ljungskile – Syrianska FC

5 – 1

7

   IFK Luleå – Valsta Syrianska IK

4 – 1

10

   Skövde AIK – Trelleborg

3 – 2

12

   Sydkorea – Algeriet

2 – 4

13

   USA – Portugal

2 – 2

15

   Skiljebo SK – IFK Aspudden-Tellus

2 – 3

24

   Baerum – Mjöndalen IF

1 – 3

30

   IBV Vestmannaeyjar – KR Reykjavik

2 – 3

Pressmeddelande här.

Gå till Start