Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Katarina Widman ny försäljningschef på ATG

Katarina Widman blir ny försäljningschef för ATG. Katarina tillträder den 11 augusti och ersätter då den nuvarande försäljningschefen Kent Öhlander.
– Katarina har precis den digitala spetskompetens som vi söker, säger ATGs vd Hasse Skarplöth.

Katarina Widman ny försäljningschef på ATG
Katarina Widman kommer närmast från SAS där hon har haft rollen som global marknadschef.

– Jag är väldigt nöjd med att Katarina Widman vill anta utmaningen som försäljningschef hos oss på ATG. Hennes breda digitala kompetens inom marknadsföring och försäljning från flera olika branscher och marknader är precis vad vi behöver när vi ska bredda vårt erbjudande och hitta nya kunder. Dessutom har Katarina en djup erfarenhet av att stärka både lojaliteten och affären med existerande kunder inom ramen för betydande kundvolymer. Eftersom ATGs kunderbjudande finns både på nätet, hos våra ombud och på trav- och galoppbanorna kommer Katarinas kompetens inom försäljning av snabbrörliga konsumentprodukter i butik också väl till pass, säger ATGs vd Hasse Skarplöth.

Under hösten 2013 lanserade ATG sitt nya Manifest och det var bland annat detta som Katarina Widman lockades av.

– Det känns som en förmån att få utveckla ett svenskt varumärke som engagerar människor på djupet och som spelar en meningsfull roll i deras liv. Jag är övertygad om att det nya manifestet från ATG, att bli Sveriges mest engagerade spelupplevelse och mötesplats för spel, kan bli verklighet. Min ambition är att göra ATG ännu starkare på en marknad där konkurrensen ökar från internationella aktörer och där den digitala utvecklingen ställer nya krav. Detta ser jag fram emot att jobba hårt med, säger Katarina Widman.

Katarina Widman kommer att ingå i ATGs ledningsgrupp.

Gå till Start