Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Oddsvinstrekord hos NordicBet – 936 000 kr i vinst!

930 000 kr. Så mycket vann den 28-årige mannen som prickade in samtliga fem matcher på sitt kombinationsspel på fotbolls-VM hos NordicBet. En vinst som går till historien som den största oddsvinsten någonsin hos spelbolaget.

Det var dock en riktig rysare som säkrade rekordvinsten under lördagsnatten. Mannen hade spelat Italien att vinna mot England och när britterna kvitterade till 1-1 i den 37:e matchminuten så låg pulsen på max hos rekordvinnaren.

–  Jag trodde jag skulle få en hjärtattack när England kvitterade. Trots det så ångrade jag inte att jag avstod från att gardera mitt spel inför matchen då jag var säker på att Italien skulle vinna, kommenterar den lycklige vinnaren.

Lyckan blev sedan total när Italien satte segermålet i den 50:e minuten genom Mario Balotelli, ett mål som därmed säkrade storvinsten på den osannolika kupongen. Mannen hade på sin ”femling” spelat två resultatspel (3-1) på Brasilien och Chile. Förutom dessa två högoddsare så lyckades han även pricka in Hollands seger mot Spanien, Mexikos seger mot Kamerun och slutligen som ovan nämnt, Italiens seger mot England. Hur den 28-årige mannen från Helsingfors firade? Genom att köpa en ny bil till sin mamma.

Hos NordicBet gratulerar man rekordvinnaren:

–  Vi har sett många häftiga kuponger tidigare men denna slår alla rekord. Speciellt roligt är också att det är ett VM-spel där vår spelare med skicklighet och tur lyckats få in en kupong man bara kan drömma om. Det är bara att buga, bocka och gratulera vår vinnare som nu tagit hem den största oddsvinsten i vår historia, kommenterar Erik Wännström på NordicBet.

unnamed

Gå till Start