Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Värmländsk kommunalarbetare vinner 67 miljoner hos Betsson

Efter några mindre vinster i Betssons casino kände den 50-åriga flerbarnspappan från Värmland att han hade flyt och passade på att satsa några kronor på den allra största jackpotten. Några minuter senare var han plötsligt historisk vinnare av den näst största onlinejackpotten i Sveriges historia och 66,5 miljoner kronor rikare.

–  Igår var min lyckodag. Jag vann 1 000 kronor här och 1 000 där, så jag bestämde mig för att fortsätta spela. Jag trodde inte mina ögon då jackpotten på 66,5 miljoner trillade in, skrattar den historiske vinnaren från Värmland.

Mannen, som är ensamstående med flera barn, bor litet i lägenhet och har inte haft mycket pengar över varje månad efter att hyra och räkningar betalats. Nu planerar han att köpa ny tvättmaskin till barnens mamma och har lovat barnen varsin surfplatta. Den nyblivna miljonären tänker även skänka delar av Betssonvinsten till sin familj och släkt.

–  Pengar är inte allt, men det här är underbart för mig. Jag har inte haft råd med bil och kan äntligen skaffa det nu. Men det blir ingen Porsche, det får bli en Volvo. Och så ska jag köpa hus! Det har varit min önskedröm länge, säger den nyblivna jackpottvinnaren.

Den värmländske storvinnaren, som är årets sjunde Betssonmiljonär och som varit en trogen spelare under flera år, är trots sin stora vinst ödmjuk inför framtiden. Han arbetar kommunalt och planerar att eventuellt gå ner lite i arbetstid, men skulle inte kunna tänka sig att sluta jobba om han så fick en miljard.

–  Det är härligt att vinnaren tog tillvara på det flyt han kände under dagen och att det resulterade i en historisk vinst. Såvitt vi kan se är det här den näst största jackpottvinsten online i Sverige genom tiderna och den största alla kategorier sedan förra året. Vi är väldigt glada och stolta att få dela ut den till en av våra kunder, säger Stefan Bladh på Betsson.

Pressmeddelande här.

Gå till Start