Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

”Det ska mycket till om Real Madrid släpper greppet om den tionde europacuptiteln”

Efter en säsong med mycket kamp och vilja stod Atlético Madrid i toppen av tabellen när La Liga avgjordes. Nu avgörs det största inom klubblag och rivalen Real Madrid står återigen som motståndare. Spaniens huvudstad flyttar till Lissabon över en dag och allt sker på Estádio da Luz där ljuset riktas mot Champions League-finalen. Svenska Spels Oddssättare håller Real Madrid som favoriter.

– Cristiano Ronaldo kan avgöra en match själv. Real Madrid har en bred trupp och bjöd i semifinalen mot Bayern München på en makalös show med snabba omställningar. Nu möter de ett lag som inte kommer att låta dem spela på samma sätt. Det kommer att bli hårt spel, på snudd till fult. Men det ska mycket till om Real Madrid släpper greppet om den tionde europacuptiteln de nu jagar, säger Mikael Stålblom, Oddssättare på Svenska Spel.

Att tänka på:

  • Real Madrid har vunnit 9 av 12 finaler i Europacupen/Champions League.
  • Atlético Madrid har vunnit 4 av 5 finaler mot Real i den spanska cupen och är under den här upplagan av Champions League det enda obesegrade laget.

Presstext här hos Svenska Spel eller i Oddsbloggen.

Oddset Lången Stryktipset Svenska Spel

Gå till Start