Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Tjejtrio i Ludvika chockade efter Lottovinst

Ett av lördagens två vinnarspel på Lotto 1 hamnade i Ludvika hos tre mycket glada men chockade tjejer som spelat Lotto tillsammans i flera år.

-Det här samtalet har vi väntat på i flera år, äntligen ringer du!, var den första kommentaren Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick sedan han gratulerat till lördagens miljonvinst på Lotto.

Insatsen för det vinnande spelet låg på 100 kronor, ett så kallad ”Lotto 100”, där även tio kronor på Joker ingår. Spelet var inlämnat med Spelkortet på Coop Konsum i Grängesberg. Vinsten blev 2 423 372 kronor.

-Vi har spelat samma rader i fyra år nu och har aldrig vågat ändra våra Lottonummer. Det känns jättebra och roligt att tillsammans dela på otroliga 2,4 miljoner. Nu ska det firas, fortsätter den glada vinnaren.

Vinnarna har olika planer på vad de ska göra för vinsten. Men den som lämnade in det vinnande spelet berättar att lån ska lösas, bil köpas och eventuellt påbörja en utbildning.

Vinnartrion i Ludvika, önskar vara anonyma.

Pressmeddelande här.

Gå till Start