Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Miljonregn över Mälardalen när trebarnspappa vann 3,3 miljoner

I helgen slog lyckan till för en 36-åring från Mälardalen då han med en 16-kronorssatsning i mobilen vann 3 307 177 kr på Betssons casinospel ”Jazz of New Orleans”.

– Det blev inte mycket sömn i natt, jublar den nyblivne jackpottmiljonären.

Den 36-åriga trebarnspappan, som har varit kund hos Betsson sedan 2010, låg i sängen och spelade helt ovetandes om att livet snart skulle förändras.

– Jag såg att jackpotten var uppe i tre miljoner, men tänkte att det är större chans att träffas av blixten än att vinna den. Jag gick ut en stund och när jag kom tillbaka var jag tvungen att ringa Betssons kundtjänst för att säkerställa att jag hade läst rätt.

Jackpottvinsten innebär en stor förändring för 36-åringen och hans familj. För pengarna ska han köpa ett radhus med en stor trädgård och där hans barn kan få egna rum. Han planerar även att ta lite extra semester och ge en del pengar till sin mamma. Resten tänker han investera och använda klokt.

Hittills i år har fyra jackpottar delats ut på totalt 35 miljoner kronor. Tre av de lyckliga vinnarna kommer från Mälardalen där guldregnet verkar ha bra nederbörd i år.

– Det är alltid lika härligt att få dela ut stora vinster till våra spelare, speciellt när det innebär att drömmar kan slå in. Extra kul är det att våra nya Betsson Klassiker-spel redan uppfyller sina mål att skapa ännu fler jackpottmiljonärer, säger Stefan Bladh på Betsson.

”Betssons klassiker” är en serie spel designade för att vara enkla och roliga och samtidigt ge ordentlig utdelning till vinnarna. De första spelen i serien släpptes i slutet av förra året och kommer under 2014 sammanlagt bli 10 stycken.

Som en del av Betssons program för ansvarsfullt spelande erbjuds alla jackpottvinnare extern ekonomisk rådgivning kring förvaltningen av stora vinstsummor.

Pressmeddelande här.

Gå till Start