Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Glädjetårar och jubel när Jönköpingspar blev trippelmiljonärer på Keno

Den gångna veckan blev miljonrik på Keno. En vinst på miljonen exakt gick till tre vänner i Bollnäs tidigt i veckan och i lördags kväll satt en rad på Keno 10 och tre miljoner gick till Småland. Miljonraden fanns med på ett spelkvitto inlämnat på svenskaspel.se för 60 kronor totalt.

Svenska Spels  vinnarambassadör Pierre Jonsson startade sin miljonvinnarjakt redan på lördagkvällen och sent fick han napp och svar hos den nätspelande Kenovinnaren. En vinnare som absolut inte hade någon koll på sin miljonvinst.
– Va? Nej, nej, nej, det kan inte vara sant…! Du skämtar, eller hur? Åhhh det här klarar jag inte av, tre miljoner på Keno. Nej du får tala med min man jag måste gå på toaletten, sa en minst sagt chockad Kenovinnare.

Efter jubel och en stunds kaos i telefonen kunde Pierre Jonsson gratulera maken till vinsten innan hans fru var tillbaka:
– Pierre Jonsson, jag älskar dig! Jag håller på att bryta ihop och du får ursäkta att jag gråter, men är bara så himla lycklig över det här. Men lova att du inte skämtar, för det klarar jag inte av…
Och det är allt annat än ett skämt. Kvinnan i familjen hade spelat den rätta Kenoraden på svenskaspel.se och nu väntar ”det nya livet”.
– Du fattar inte vad det här betyder för oss! Nu kan vi lösa våra lön, sätta guldkant på tillvaron och kanske till och med kunna köpa en husvagn! Det har vi alltid drömt om  och nu kan det bli sant.
-Min man brukar gnälla på mig för att jag spelar Keno, men nu blir det nog andra tongångar.  Gud vad underbart, årets jultomte kom tidigt i år, avslutar hon och skrattar med glädjetårarna rinnande.

Vinnarparet i Jönköping, som är i 45-årsåldern önskar vara anonyma.

Miljonraden på Keno – 3/5-14: 2-3-17-22-24-26-30-35-36-37. Kung Kenonummer:  17

Pressmeddelande här.

Gå till Start