Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet i kampanj för schyst läktarkultur – söker efter Sveriges bästa fan

Unibet startades av spelare, för spelare. Därför känns det naturligt för oss att göra denna satsning. Årets fan handlar om att hylla alla de som står upp för sitt lag eller sin idrottsidol i vått och torrt på ett schyst sätt, något vi tycker är viktigare än någonsin att lyfta upp, sägerJonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Nomineringsprocessen till Årets fan sker i sociala medier via en kampanjsajt på Unibets Facebooksida där vem som helst kan anmäla sig själv eller en kompis som man anser är värdig att bli Årets Fan. Även i webb-tv programmet Sportbladet show kan man följa fan-jakten.

lk7hsdihwg6i4eepmd8p

Finalisterna och vinnaren utses av en jury bestående av Unibets ambassadörer  Therese Alshammar, Anna Haag, Emil Jönsson, Tomas Brolin, Alexander ”The Mauler” Gustafsson, Victor Hedman samt Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet och representant från Sportbladet Show. Juryns ordförande är Glenn Hysén.

– Jag har sett otaliga dedikerade fans under min karriär. Folk som har följt sitt lag tvärs över hela världen och hejat på dem, oavsett väderlek. Det är dags att fans som dessa får mer uppmärksamhet och hamnar i strålkastarljuset. Det är de som är idrottens goda krafter, säger Glenn Hysén, fotbollslegend och juryordförande för Årets fan.

Anmäl dig eller någon du känner till Årets fan här:
http://fb.st/19dse1

Årets fan:
Utmärkelsen Årets fan tilldelas den/de som utmärkt sig för sitt engagemang och support för ett lag eller en utövare. Årets fan har visat exceptionellt engagemang i en positiv anda, svarat för en sund läktarkultur och följt föremålet för sitt supporterskap i vått och torrt, i framgång såväl som i motgång.

Gå till Start