Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Poker-DM 2014 avgjort – här är de 21 nya mästarna

Tidigt på måndagsmorgonen avgjordes årets Poker-DM på svenskaspel.se när ’anteen’ från Stockholm vann Main Event. Poker-DM korade 21 nya distriktsmästare som alla blir direktkvalificerade till årets stora pokerhändelse Poker-SM Online. I år var 2 847 pokerspelare anmälda till DM varav 1 092 tävlade i Main Event. Prispotten blev 819 000 kronor.

– Poker-DM är definitivt en av de roligaste turneringarna, berättar den erfarna pokerspelaren och vinnaren av Main Event ’anteen’ från Stockholm. Eftersom jag hade rätt marker med mig in i finalen var strategin att direkt sätta press på de med mindre stackar. Det fungerade och när vi var två kvar kring bordet tog det bara fem händer att göra upp om mästartiteln. Det var otroligt skönt att få vinna! avslutar ’antee’.

Poker-DM 2014

Poker-DM Online genomfördes i år för åttonde gången. Med 2 847 anmälda tävlande utgör DM tillsammans med Poker-SM Online de största pokerhändelserna i Sverige. Förutom prispengarna och titlarna direktkvalificeras vinnarna till finalen i Poker-SM Online på svenskaspel.se.

– Årets DM får fullt godkänt både gällande antal deltagare och prispott. Jag vill passa på att gratulera ’anteen’ till segern i Main Event och övriga 20 distriktsmästare som nu även har direktkvalificerat sig till finalen i Poker-SM, säger Theresé Lindström, ansvarig online-Poker på Svenska Spel.

För mer information om Poker-DM samt resultat per län vänligen se www.svenskaspelspoker.se/dm/

’anteen’ är en man i 26-års åldern som önskar vara anonym.

Län
Vinnare
Blekinge
zuperzib
Dalarna
fred$ter
Gotland
jonsson123
Gävleborg
lurpis
Halland
hattte
Jämtland
bisons
Jönköping
pyret14
Kalmar
fredde_
Kronoberg
(muggen)
Norrbotten
Parvi
Skåne
_peewee_
Stockholm
anteen
Södermanland
no31
Uppsala
SweDeviL85
Värmland
viggee
Västerbotten
Hacka9
Västernorrland
_Bergan_
Västmanland
milla65
Västra Götaland
bibb21
Örebro
-TheC-
Östergötland
LauraAngel
Gå till Start