Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Emma Igelström först att åka ur Let’s Dance

På fredag startar årets upplaga av Let’s Dance och trots att samtliga deltagare går säkra i premiären visar spelbolaget Unibets odds att det står mellan Emma Igelström och Patrik Sjöberg om vem som först åker ur danstävlingen. Att Igelström blir den första att lämna ger 550 kronor tillbaka på en spelad hundralapp medan samma insats ger 575 kronor tillbaka om Sjöberg ryker först.

Enligt oddsen väntas Kenza Zoutien och hennes danspartner Calle Sterner bli fredagens stora vinnare och få högst poäng av juryn, något som i dagsläget spelas till 4.25 gånger pengarna. Paret är även oddsfavorit att ta hem hela tävlingen framför Benjamin Wahlgren och Sigrid Bernson.

– Kenza, som tidigare varit cheerleader och har lätt för att memorera koreografi, har en stor fanskara runt om i landet vilket vi tror kan vara ett vinnande kort i tävlingen. Men hon får tuff konkurrens i Benjamin Wahlgren som har en utomordentlig danspartner med erfarenhet av att gå hela vägen och vinna Let’s Dance, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Gå till Start