Bettin.gs – ny webbtjänst för spelportföljer och statistik

– Det här är en internationell tjänst där vi satsat stort på både funktion, design och användbarhet, något som har saknats på de liknande tjänster som finns på Internet idag, säger sajtens grundare Samuel Ericson.

Sedan starten i november har närmre 5000 spel registrerats av knappt 300 personer och antalet användare och spel stiger stadigt.

Tjänsten hjälper till att lista spelbara marknader att välja mellan, medan själva rättningen i nuläget sker av spelaren själv. En premiumversion finns med i planerna, och kommer innehålla mer utförlig statistik och automatisk rättning av spel. Mobilappar kommer också att utvecklas för Bettin.gs.

Exempel på statistik för varje spelare är för närvarande total vinst, return on investment (ROI) samt statistik per sport och spelbolag, per månad eller år.

Pressmeddelande här.