Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Han är storfavorit i Örnsköldsvik

Anton Ewald är klar oddsfavorit när Melodifestivalens fjärde deltävling ska avgöras i Örnsköldsvik. Han står just nu i oddset 1.27. Enligt oddssättarna får även Alcazar en finalbiljett vilket spelas till 1.75 gånger pengarna. Närmast att utmana de båda förhandsfavoriterna är Melodifestivaldebutanten Josef Johansson.

I fjol tog sig Anton Ewald via Andra chansen till final. I år tror såväl oddssättarna som spelarna hos Unibet att han tar sig direkt till final från deltävlingen i Örnsköldsvik.

– Ewald har en bra röst och en stor fanskara, något som kan räcka långt i Melodifestivalen. Vi tror att han tar revansch från i fjol och går direkt till final, men väl där blir det tufft motstånd och Sanna Nielsen är fortsatt favorit att vinna Melodifestivalen 2014, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Skrällvarning
Unibets schlagerexperter Michael Karlsson & Patrik Norgren höjer ett varningens finger för Janet Leon och håller henne som en potentiell outsider att knipa en av finalplatserna. Hon spelas just nu till sju gånger pengarna att ta sig direkt till final.

– Hennes låt har mycket korta verser och en refräng som är fullständigt dominant. Bör kunna bli ett snyggt nummer på scenen. Janet överraskade oss positivt under gårdagens genomlyssning av låtarna och kan ställa till det för favoriterna, säger Michael Karlsson.

Spelarnas favorit 
Spel på Melodifestivalen har blivit en populär spelform hos Unibet. Ännu har inte låtarna spelats för allmänheten men svenska folket har hittills valt att spela på oddsfavoriten Anton Ewald som vinnare i den fjärde deltävlingen. Fram till i dag, torsdag den 20 februari, har han fått hela 85,27 procent av spelen. Näst mest har Linda Bengtzing fått med 5,38 procent.

Unibet har även tagit fram infografik över hur spelen har lagts och vilka artister som är oddsfavoriter i den fjärde deltävlingen samt att vinna hela Melodifestivalen. Under lördagskvällen kommer Unibet även att erbjuda livespel på Melodifestivalen.

Läs mer här.

Gå till Start