Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Håkan Hellström kung av Grammisgalan enligt oddsen

Håkan Hellström blir Grammisgalans stora vinnare och kommer att lämna onsdagens tillställning på Circus med fyra statyetter, trots att han inte är nominerad i kategorin “Årets artist”. Enligt spelbolaget Unibets odds är Hellström bland annat favorit till att vinna ”Årets sång” och ”Årets rock”. 

– Håkan Hellström har med sin senaste platta dominerat på hemmaplan och är favorittippad i alla kategorier där han är nominerad. Det skulle vara överraskande om han inte blir stor galakung på onsdag, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet Sverige.

Håkan Hellströms främsta utmanare i flera kategorier är Avicii och enligt oddsen tar den sistnämnda hem priset för “Årets album”. Den unga stockholmaren väntas även utmana om priset i kategorin “Årets sång” och står i oddset 3.00 jämfört med Håkan Hellströms 2.25 gånger pengarna.

– Lite i skuggan av favoriterna Hellström och Avicii har vi Jenny Wilson. Hon har flest nomineringar av alla men ser ut att gå hem med ”bara” en vinst. Även om ”Årets producent” är en tuff och jämn kategori tror vi att Jenny drar det längsta strået och tar hem priset, fortsätter Jonas Nilsson.

Grammisgalan leds av Gina Dirawi och äger rum den 19 februari på Cirkus i Stockholm.

Mer info här.

Gå till Start