Oddsen visar: Svenska OS-guld att vänta

Sverige har fått en kanonstart i de olympiska spelen i Sotji med fyra silver, ett brons och två raka vinster för herrarna i hockeyturneringen. Och enligt spelbolaget Unibets odds väntas framgångarna fortsätta och kryddas med minst två guld framöver, något som endast betalar 250 kronor tillbaka på en spelad hundralapp. Oddsen visar även att det är störst sannolikhet att Sveriges första guld kommer i längdskidor.

– Trots att vi hittills ”bara” fått nöja oss med silver och brons är vi säkra på att längdskidlandslaget snart tar hem Sveriges första guldmedalj, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Unibets odds visar även att Tre Kronors chanser att ta hem ishockeyturneringen har försämrats sedan Henrik Zetterberg försvunnit ur truppen. Att det blir ett svenskt hockeyguld spelas till oddset 6.00 gånger pengarna.

– Tre Kronor har ett lag i världsklass med eller utan Henrik Zetterberg, men laget såg aningen vilset ut utan sin kapten mot Schweiz samtidigt som USA visade klass mot Slovakien i sin inledande match. Det kommer bli tufft för Sverige om de ska vara med och slåss om de ädlaste valörerna i den här turneringen, avslutar Jonas Nilsson.

Mer info här.