Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Amors miljonpil träffade lycklig Malmöbo

För den 40-åriga trebarnsmamman Felicia från Malmö blev Alla hjärtans dag en miljon gånger bättre än väntat. Spelbolaget Betsson sände ut sin Amor med pil och båge för att träffa en av sina kunder med en miljon kronor.

Den nyblivna miljonären har varit kund hos Betsson sedan mars 2012 och stod på sitt jobb inom äldrevården när hon chockad tog emot samtalet från Betssons ambassadör och fotbollsproffset John Arne Riise.

–  Jag skrek, grät och skrattade på samma gång i ren chock när John Arne ringde. Jag känner så mycket kärlek just nu. Om jag bara kunde förklara hur mycket det här betyder för mig och min familj. Ni har gett mig en helt fantastisk alla hjärtans dag, säger den lyckliga vinnaren.

Felicia fick be sin man att sätta sig ner när hon ringde och berättade den glada nyheten. För pengarna ska hon betala av lån och uppfylla sin dröm om att köpa ett hus till sin familj.

Ett kamerateam närvarade då Fulhamproffset och tidigare norske landslagsmannen Riise ringde upp den inte ont anande Felicia.

–  På Betsson tycker vi om att få sprida kärlek, så att ha förmånen att få ge bort en miljon till någon på självaste alla hjärtans dag är fantastiskt roligt, säger Stefan Bladh på Betsson.

För att hylla kärleken lite extra idag bjuder Betsson samtliga spelare på 14 Alla Hjärtans Dag-spinns.

Gå till Start