Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Nya miljoner till Södermanland

I veckan korades årets andra södermanlänning till jackpottvinnare hos spelbolaget Betsson. Förra veckan kammade Reino från Eskilstuna hem storvinsten, nu kom lyckan även till 34-åriga Ivan från Flen som vann tre miljoner.

Det var i lördags, den 1 februari, som Södermanlänningen Ivan låg i sängen med morgonkaffet och spelade på sin surfplatta när jackpotten dök upp på skärmen.

–  Jag skrek rakt ut, det här är en så cool upplevelse! För pengarna kommer jag bland annat åka till Liverpool och kolla på fotboll eftersom jag har varit ett fan ända sedan jag var liten. Jag hoppas också på att vinna resan till Mardi Gras i New Orleans, då kommer jag att ta med mig min flickvän, säger Ivan.

Under föregående år hade flera jackpottvinnare Östergötland som gemensam nämnare, men i år kan det bli Södermanland som blir platsen för guldregn.

–  Jackpottsensationen fortsätter och det känns otroligt roligt att vi redan fått göra tre personer till miljonärer såhär tidigt på året. Det här är den första jackpotten på en av Betssons klassiker och extra roligt är sammanträffandet att vinnaren bor bara fem mil från Eskilstuna där vår föregående vinnare bor, säger Stefan Bladh på Betsson.

Såhär tävlar man om en resa till Mardi Gras
Vid spel på Betsson mellan december 2013 och den 14 februari 2014 kan man få chansen att vinna en drömresa till Mardi Gras i New Orleans i början av mars. Man kvalificerar sig genom att ta hem en jackpottvinst och det är den spelare som tar hem den största jackpottvinsten som tar hem drömresan.

Det här är Betssons klassiker
I samband med Betssons 50-årsfirande släpps från december 2013 tio nya jackpottspel exklusiva för Betssonspelare. De första lanserade spelen är; Jazz of New Orleans, Ring the Bells och Cowboy Treasure, fler spel kommer att släppas under 2014.

Mer info här.

Gå till Start