Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska skrällarna i Sotji

De potentiella skrälloddsen under vinter-OS i Sotji finns bland skidsporterna. Enligt färska siffror från spelbolaget NordicBet ger OS-guld till alpinstjärnorna Matts Olsson och Kajsa Kling 8 100 respektive 2 100 kronor tillbaka på en satsad hundring. Seger till OS-debutanten Jesper Tjäder nära tiodubblar insatsen. 

Under OS kan allt hända, oavsett idrottarnas tidigare säsong. Otippade kort har vunnit de allra mest osannolika tävlingar och favoriter hamnat i botten på resultatlistan. Kajsa Kling, som den senaste tiden seglat upp som en ny stjärna på alpinhimlen under säsongen är en av de svenska deltagarna som blir ett spännande inslag med oddsen emot sig.

De som vill satsa på en riktig skräll bör lägga sina pengar på Karlstadsonen Matts Olsson i storslalom, guld till Matts ger 81,00 gånger pengarna. Marcus Hellner kan även han ge klirr i kassan på 15 km klassiskt, guld ger 41,00 gånger insatsen.

Den nya OS-grenen slopestyle på skidor kan ge bra utdelning för de svenska åkarna. Både Henrik Harlaut och Jesper Tjäder hör till favoriterna med ett odds på 7.55 respektive 9.00 för guld.

– Det ska bli spännande att följa våra olympier under OS, inte minst våra potentiella guldskrällar. Under ett mästerskap så är det dagsformen som avgör och jag skulle därför inte bli överraskad om Kling, Harlaut eller Myhrer kniper ett guld, säger Erik Wännström, Community Manager på NordicBet.

Mer info här.

Gå till Start