Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

”Ibra” & Schelin – fotbollssveriges regenter enligt oddsen

Den 11 november går Fotbollsgalan 2013 av stapeln i Globen. Då är det dags att utse vilka fotbollsspelare som har varit Sveriges främsta det gångna året. Spelbolaget Unibet har låtit oddssätta samtliga nominerade spelare och enligt dessa är en viss Zlatan Ibrahimovićstorfavorit att ta hem Guldbollen för sjunde året i rad.

– Andra landslagsspelare i all ära men det finns ingen svensk fotbollsspelare kan mäta sig med Zlatan Ibrahimović. PSG-anfallaren och svenska landslagets kapten är vår starkast lysande stjärna och har en fantastisk säsong bakom sig, både i klubblaget och i landslaget, förklarar Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Oddsen på att Zlatan inte vinner Guldbollen ger hela 5000 kronor tillbaka på en spelad hundralapp. På damsidan är Lotta Schelin storfavorit att vinna Diamantbollen för fjärde gången, något som endast ger 1,12 gånger pengarna.

– Lotta Schelin kommer försvara den prestigefyllda titeln för tredje gången. Hon har en fantastisk säsong bakom sig och var även tongivande i EM på hemmaplan där hon även var en av fyra svenskor att bli uttagna till All-Star squad, säger Jonas Nilsson.

Vinnarna tillkännages den 11 november under Fotbollsgalan i Globen.

Gå till Start