Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

BOS finansierar Reklamombudsmannen

Branschföreningen för onlinespel är nybliven finansiär av Reklamombudsmannen. Detta innebär att de nu stödjer och möjliggör näringslivets självreglering av reklam.

BOS, tillsammans med cirka 320 andra finansiärer stödjer stiftelsen Reklamombudsmannen som har två prövande instanser. Reklamombudsmannen (RO) prövar ärenden där praxis finns och Reklambudsmannens Opinionsnämnd (RON) prövar komplicerade ärenden där praxis saknas.

Tidigare meddelade Reklamombudsmannen att man fällt bland annat reklam från Unibet.

Läs mer på  www.reklamombudsmannen.org

BOS är en branschförening för onlinespel med följande medlemmar: Betfair, Betsson, Bonnier Gaming, Paf, Unibet, Gamesys, Bonnier Gaming, Microgaming/Prima Poker, PokerStars, NetEnt, Evolution, Ladbrokes och William Hill.

Gå till Start