Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Betsson lanserar konkurrent till Stryktipset

Idag släpper Betsson EttKryssTvå, en av de största spelnyheterna i Sverige på närmare 80 år. Spelet bygger på det klassiska sättet att tippa ett, kryss eller två i 13 av helgens ligamatcher. Den stora skillnaden är att EttKryssTvå alltid ger utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt och därmed skapar ännu fler vinnare om lördagarna. 

–  Vi vill ge något till alla tipsälskare, till alla oss som älskar fotboll och som älskar att vinna. Därför har vi nu tagit fram ett eget modernare och mer rättvist alternativ till det klassiska sättet att tippa fotboll på lördagarna. Ett alternativ som belönar spelarna efter deras kunskaper och inte efter hur andra har spelat och som alltid ger utdelning på tio, elva, tolv och tretton rätt. Tio rätt är också respekt, säger Magnus Silfverberg, VD på Betsson.

Mer information om EttKryssTvå:

  • EttKryssTvå handlar om att tippa utgången på 13 utvalda fotbollsmatcher med utdelning på 10,11, 12 och 13 rätt.
  • Utdelningen är oddsbaserad och inte poolbaserad, vilket innebär att den bestäms av spelarens egen skicklighet och inte av hur andra spelare satsat sina pengar eller ifall fler spelare delar på samma rad.
  • Vinstbeloppen redovisas alltid innan spel på 13 rätt, vilket innebär att det inte blir några negativa överraskningar kring utdelningen.
  • EttKryssTvå går att spela från och med idag (25 oktober)

Pressmeddelande från Betsson.

Gå till Start