Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Nu kan du spela på Friends Arenas ekonomi

Nu för tiden kan man spela på nästan vad som helst. Flera utländska spelbolag erbjuder odds på marknader så smala och precisa att en skalpell skulle kännas som en spade. Senast i raden? Du kan spela på Friends Arenas ekonomi.

Det är åländska Paf som erbjuder spelet, och i ett mejl som thegamblermagazine.se tagit del av skriver man:

Mest intresserar vi oss just nu för alla dessa arenor som har byggts i Sverige. Ända sedan Cirkus Maximus dagar verkar det ha funnits en särskild lockelse hos makthavare att bygga stora idrottsarenor. Tyvärr är det inte alltid makthavarnas storslagna kalkyler går ihop.

Vi i Sverige har dessutom en nybygd Nationalarena. Vi på Paf har noterat att många undrar hur det går med budgeten för denna arena?

Läs även vår tidigare intervju med Anders Sims, dåvarande PR-chef på Paf (numera kommunikationsdirektör).

Odds Friends Arena

Gå till Start