Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Expekt anordnar tennistips-SM

Brukar du spela på tennis? Då kommer du gilla det här. Tidigare i veckan meddelade ATG att man än en gång anordnar VM i V75. Och spelbolaget Expekt vill inte vara sämre utan startar inom kort SM i tennistips – en tävling där deltagarna helt enkelt ska tippa tennismatcher och bevisa vem som är bäst på tennis.

Bakom initiativet ligger Sveriges största tennisblogg, pseudonymet “Ralf” och på sin sajt skriver man:

TennistipsSM är ett svenskt mästerskap i spel på tennis.

Uttagningstävlingar kommer ske varje månad med 10 deltagare åt gången. Startfälten kommer plockas ut via anmälningar och wildcards. TennisTipsSM är en öppen tävling dit vem som helst kan anmäla sig och med lite tur kan man också få delta. De olika månadssegrarna kommer till slut göra upp i en årlig final, ett slutspel, som utser Sveriges bästa tennisbettare.

Tanken är också att allmänheten via denna sida ska kunna följa tävlingen. Man ska dagligen kunna ta del av deltagarnas spel och om man så vill ta rygg på dessa. Alla spel som är med i tävlingen kommer att presenteras på denna sida.

Spelbolaget Expekt är sponsor till tävlingen och bidrar bland annat med 1 000 kr i prispengar. Expekt skriver så här i ett mejl till thegamblermagazine.se om förväntningarna:

– Det är otroligt många av Sveriges entusiastiska tennispublik som följer Ralf på diverse forum och medier, så det är kul att han drar igång detta för att inofficiellt utse Sveriges bästa tippare i tennis. Svensk tennis behöver initiativtagande personer och självklart vill vi vara med och sponsra ett sådant här upplägg.

 Ni på Expekt verkar ha positionerat er ganska tydligt inom bland annat tennis, är det rätt uppfattat?

– Ja, vi har valt att gå på tennisen spår då vi vet att det har fortfarande finns stort tennisintresse runtom i landet. Mats Wilander har varit en stor del av denna satsning och vi såg verkligen hur stor betydelse sporten har i Sverige förra veckan under Stockholm Open.

Expekt är även delaktig som sponsor/annonsör på tennissajten ForzaFabio.se.

Mer om Tennistips-SM finns här.

Gå till Start