Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Ensam med 13 rätt gav 10 miljoner – här är vinnarraden

Det var en svår stryktipsomgång den här veckan, något som dock inte bekymrade kvinnan från Malmö som blev ensam att ha tretton rätt. Hon blev drygt tio miljoner kronor rikare – tack vare 13 rätt på Stryktipset.

Det fanns en jackpott att jaga i veckans stryktipsomgång. Pengar överförda från förra veckans omgång som saknade utdelning för tio rätt gjorde att det fanns cirka nio extramiljoner att hämta. Ett matematiskt 64-raders system inlämnat på svenskaspel.se hade precis de tecken som krävdes.

Vinnaren, en medelålders kvinna i Malmö, kan räkna in totalt 10 103 752 kronor på sitt konto.

– Fantastiskt roligt, på grund av att det var landslagsuppehåll i de stora ligorna fick stryktipparna en härlig utmaning med matcher från både League One och League Two, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Leyton Orient mot MK Dons hör inte till vanligheterna på kupongen, men vinnaren fixade den, och de övriga tolv matcherna. På det matematiska 64-raderssystemet – som kostade 64 kronor – blev vinnaren ensam om att ha tretton rätt. Dessutom sex med tolv rätt, femton med elva rätt och tjugo rader med tio rätt som sammanlagt gav drygt tio miljoner kronor i vinst.

– Jag har utan framgång försökt nå vinnaren under kvällen, säger Pierre Jonsson. Jag gör nya försök i morgon, så vi kan säkra överföringen av pengarna… och det här måste vi ju fira.

Den rätta raden såg ut så här:
1) Colchester-Walsall, X
2) Leyton Orient-MK Dons, 1
3) Port Vale-Peterborough, 2
4) Preston-Crewe, 2
5) Rotherham-Swindon, 2
6) Shrewsbury-Gillingham, 1
7) Stevenage-Brentford, 1
8) Burton Albion-Southend, 2
9) Bury-Morecambe, 2
10) Fleetwood T-Chesterfield, X
11) Mansfield-Bristol R, X
12) Rochdale-Newport County, 1
13) Wycombe-Torquay, 1

Pressmeddelande från Svenska Spel.

Gå till Start