Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Magnus och iida till Bingolotto

Magnus är ett välbekant ansikte för Bingolottos tittare och har ett förflutet som sångare i Barbados och Alcazar. Totalt har han medverkat i Melodifestivalen sju gånger. Magnus Carlsson har också fått ta emot en mängd utmärkelser, bland annat tre Grammisar, tre Guldklavar och totalt närmare fyrtio guld- och platinaskivor. 

Stjärnskottet iidas debutsingel Life Will Kill You släpptes innan sommaren och fick snabbt spridning i musikbloggar, landade trea på iTunes-listan och spelades upp i Digilistan på P3. Flera bolag har hört av sig om iida och hennes låt, bland annat legendariska Def Jam Records i USA.

iida säger inför sin medverkan i programmet:

När jag var liten fick vi bara köpa en Bingolotto per vecka. Det tyckte jag var för lite så jag gjorde mina egna lotter och vann 10 miljoner varje vecka. Superbra! Att nu få stå framför den kameran ska bli väldigt kul!

[yop_poll id=”2″]

Gå till Start