Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet sponsrar If Stockholm Open

Spelbolaget Unibet inleder ett sponsorsamarbete med If Stockholm Open. Den klassiska tennisturneringen är landets största och spelas i Kungliga Tennishallen i Stockholm, mellan den 12:e och 20:e oktober 2013.

Spelbolaget Unibet har ett brett oddsutbud på nationella samt internationella tennismatcher och turneringar. Genom sponsoravtalet med klassiska If Stockholm Open blir det möjligt att tävla om biljetter till turneringen samt spela på och se alla matcher live på unibet.com.

– Vi har ett genuint intresse för tennis och ser satsningen på If Stockholm Open som en naturlig fortsättning på vår inslagna väg, att vara det givna valet för alla tennisintresserade, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet Sverige.

Bland de som lämnat klartecken till årets tävling finns sommarens sensationella Wimbledon-semifinalist Jerzy Janowicz, bulgaren Grigor Dimitrov, rankad 28:a i världen, och världsfyran David Ferrer.

– Vi är mycket glada över samarbetet. Det känns riktigt roligt att vi lyckas knyta till oss Unibet, som är en marknadsledande aktör, som ny partner till Sveriges äldsta tennisturnering. Och jag tror detta kommer gynna alla parter, inte minst svensk tennis, säger Jonas Björkman, Marketing Director för Stockholm Open.

Första upplagan av Stockholm Open spelades 1969 och har sedan dess varit ett årligt återkommande evenemang för svenska tennisentusiaster. Turneringen har spelats i Kungliga Tennishallen i över 40 år, med undantag för några år i Globen.

– Att vi i år dessutom har en riktigt bra uppställning med många välmeriterade spelare som tackat ja känns oerhört bra, säger Jonas Björkman.

Gå till Start