Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

UFC: Följ Reza Madadis uppladdning

Betsafes MMA-fighter Reza Madadi laddar just nu för fullt inför sin livs viktigaste fight – UFC-matchen i Globen mot amerikanen Michael Johnson. Betsafe låter nu alla fans följa hans väg ända fram till sekunderna innan han träder in i ringen tack vare en webbaserad TV-serie som visas i sex avsnitt på MobilTV-kanalen Pocket Entertainment. 

Reza Madadi gör nu sin tredje match i UFC, världens största MMA-organisation. Efter en vinst och en svidande, och i mångas ögon även orättvis, förlust står nu allt på spel i den här matchen. I serien kommer vi få lära känna Reza in på livet, vi följer hans väg mot matchen genom att visa blod, svett och tårar, och med insiktsfulla kommentarer från hans team och tränare.

Mycket, om inte allt, står på spel för Reza i matchen mot Michael Johnson.

– Det här är mitt liv. Det är det här jag lever för. Att förlora finns inte för mig. För mig handlar det om att gå och hämta hans huvud, säger Reza i ett pressmeddelande.

Thomas Bertilsson, PR-ansvarig på Betsafe, fortsätter:

– För oss är det här ett perfekt sätt att få presentera vår nya ambassadör för en bred publik. Reza är en karismatisk idrottare som vi hoppas få jobba med länge och vi hoppas få vara en viktig del av hans karriär.

Filmerna har tagits fram i samarbete med Pocket Entertainment som är en ny gratis mobil-TV-kanal med kvalitetsunderhållning och Carnevale Pictures som producerat filmerna.

– Vi är väldigt glada att kunna visa serien om Reza, en häftig serie om något som känns väldigt aktuellt just nu. Med den här serien breddar vi Pocket Entertainments utbud ytterligare, säger Håkan Lindhé, VD på Pocket Entertainment.

Varje avsnitt kommer vara mellan 3-4 minuter långa och premiären går av stapeln onsdag den 27:e mars. Ladda ner bilder från inspelningen med Reza här.

Gå till Start