Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Paf ska bli mer aktiva i Sverige

Det åländska spelbolaget Paf har under hösten och vintern sökt ny byråpartner för den svenska marknaden. Efter en pitch föll valet på John Doe. Byrån ska hjälpa spelbolaget att bli mer känt i Sverige.

– Vi har haft en väldigt intressant pitchresa och träffat flera duktiga byråer under processen men med John Doe hittade vi hem eftersom vi klickade både på det professionella och sociala planet, säger Johan Landgren, Sverigechef för Paf.
– John Doe visade stor förståelse för vår strategiska utmaning i kombination med vassa kreativa insikter och dessutom har de en unik process för konceptarbete som vi fastnade för.

Under 2013 och 2014 kommer Paf, som ägs av den åländska landskapsregeringen, att jobba aktivt för att få svenskarna att få upp ögonen för bolaget som har en gedigen profil, inte helt olik Svenska spels, eftersom allt överskott går till goda ändamål. Förutom i Sverige finns spelbolaget även i Finland, Estland och Spanien.

– Vi är otroligt glada att få börja jobba med Paf. De skiljer sig från de övriga spelaktörerna på massor av sätt, bland annat genom sin humana värdegrund. De vill tänka annorlunda och utmana branschen vilket man som kommunikatör alltid uppskattar. säger Tommy Gottberg, VD på John Doe. Sen är personerna som jobbar på företaget ett otroligt härligt gäng som vi fastnade för från första dagen. Vi ser verkligen fram emot att påbörja den här resan tillsammans med Paf.

Det första synliga materialet beräknas komma ut efter sommaren.

 

Gå till Start