Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

De är favoriter i Let’s dance

Långfredagen den 29 mars drar årets omgång av det populära dansprogrammet Let´s Dance igång. Förra säsongens vinnare, Sigrid Bernson, dansar med sångaren Erik Segerstedt och paret är favoriter att ta hem tävlingen enligt spelbolaget Unibet. Närmast att utmana är sportjournalisten Anna Brolin. Bottentippad är sportskytten Håkan Dahlby.

– Segerstedt har det i namnet. Och har han inte det så har han en vinnare vid sin sida, proffsdansaren Sigrid vann med Anton Hysén senast det begav sig och stärker Eriks vinstchanser ytterligare, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Högoddsare och minst troligt att vinna tävlingen är Håkan Dahlby. En satsad hundralapp på att Håkan Dahlby vinner ger hela 2 000 kronor åter.

– Skarpskytt förvisso, men Håkan Dahlby kommer inte kunna klaga på mycket för att han inte tar någon medalj här, det här är inte riktigt hans gren och att han skulle charma publiken är inget vi tror på, säger Jonas Nilsson.

Också Ladbrokes har gjort odds på tävlingen och lämnar följande kommentar i ett pressmeddelande:

– Minst chans att vinna verkar curlingstjärnan Anette Norberg ha, säger Andreas Fyrlund på Ladbrokes. Hon ger i nuläget 3,75 gånger pengarna enligt oddsen för vem som först blir utröstad, tätt följd av OS-medaljören Håkan Dahlby som i sin tur ger 4,50 gånger pengarna, avslutar Andreas Fyrlund.

Gå till Start