Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Vinner Djokovic dem alla?

Det är lite väntans tider i tennisvärlden just nu. Visserligen pågår det för närvarande en del stora turneringar, men när det gäller Grand Slam, de fyra största turneringarna, är det ungefär två månader kvar tills det är dags nästa gång.

Årets första Grand Slam-turnering, Australian Open, vanns av den överlägsne världsettan Novak Djokovic. French Open, Wimbledon, och US Open återstår, och det känns inte osannolikt att Djokovic kommer vara favorit inför alla tre.

Bet365 har odds på hur många Grand Slam-turneringar Djokovic vinner i år, och att han vinner alla fyra står i 10 gånger pengarna. Verkligen inte otänkbart, kan tyckas. Han är världens överlägset bästa spelare och det känns som att allt kommer avgöras under sommaren. På gruset utmanas serben givetvis av Rafael Nadal, som dominerat French Open de senaste 10 åren. Djokovic har aldrig vunnit just denna turnering, men han kommer närmare och närmare och kanske är det i år dags. Dessutom, Wimbledon, gräs, Djokovic svagaste underlag där det krävs att han presterar på den absoluta toppen av sin förmåga för att kunna vinna. US Open däremot, hardcourt, där bör han vara omutlig.

Hur många Grand Slams vinner Djokovic under 2013?

En: 2.75

Två: 2.20

Tre: 5.00

Fyra: 10

Gå till Start