Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Införsnack med Nordberg

Bordtennisens Elitserie är inne i sin upplösning och inför en av seriens avslutningsmatcher tog vi oss ett snack med landslagsspelaren, Söderhamns UIF:s Hampus Nordberg.

Så, Hampus, Växjö hemma ikväll. Ni vinner, eller?

Klurig match, vi har så gott som inget att spela för medan de troligen måste vinna för att ha chansen till slutspel. 3-0 till oss i höstas, men helt annat läge nu!

Den egna formen? God?

Ja det tycker jag. Det har känts bra en lång tid nu så det är bara att köra på. Inget märkvärdigt att klaga på så då ska man inte gnälla heller.

Möjligt revanschmöte med mannen som vann SM för några veckor sedan, Fabian Åkerström. Fabian favorit enligt oddsen, en spelare du normalt sett bör slå?

Jag tror jag har förlorat de tre senaste mot honom, innan dess var jag obesegrad. Det var en tung förlust i SM-semin så jag ser verkligen fram emot en revansch! Alltid läskiga matcher mot honom då han är en extremt ojämn spelare.

Dagens andra motståndare, Andreas Törnkvist. Lätt eller svårt för honom?

Tvärtom mot honom, vunnit de tre senaste. För att jag ska kunna vinna igen så gäller det att jag kan få bort hans forehand så mycket som möjligt då han enligt mig har en av Sveriges bästa forehand.

Vi tackar Hampus för informationen och önskar lycka till. Kvällens matcher går att spela på, bland annat hos Bet365, och oddsen sitter just nu enligt följande:

Nordberg-Åkerström 1.90-1.80

Nordberg-Törnkvist 1.65-2.20

Matckstart, 18:30.

Gå till Start