Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Timrå klara favoriter inför Kvalserien

Det är idag torsdag dags för den beryktade Kvalserien i ishockey att dra igång. Två av sex deltagande lag ska plocka åtråvärda Elitserieplatser till nästa säsong och om man får tro oddsen bli det de båda Elitserielagen från nuvarande säsong, Timrå IK och Rögle BK, som fixar biffen.

Timrå spelas just nu till ungefär 1.60 på att ta en av platserna och Betsson har de så lågt som 1.45. Timrå är klara favoriter, kanske inte så konstigt om man betänker att de avslutade Elitseriespelet mycket fint.

Knappa andrahandsfavoriter är Rögle, men vissa bolag håller också Leksands IF som mest troliga att ta den andra platsen till Elitserien. Rögle kan spelas så lågt som 1.62 hos svenska spel och så högt som 2.25 nos Nordicbet. Vad gäller Leksands odds ligger det mellan 1.65 och 2 gånger pengarna. Möjligen lite påverkat av den oerhörda mängd fans som laget har i landet.

De övriga tre lagen, Södertälje SK, Västerås IK, och Örebro HK ses med ganska små chanser att nå Elitserien. Södertälje mest betrodda av dem med ett odds på knappt 4 gånger pengarna.

Gå till Start