Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Oddsdubbeln som kan ge 71 000 kr i nettovinst

Ibland får vi på thegamblermagazine.se tips om intressanta spel som vi vill lyfta – och signaturen Dagens Bästa Spel har verkligen ett som är värt att nämnas. Just nu sittar personen med ett spel som kan ge 71 000 krono i nettovinst.

Spelet är ett kombinationsspel där Galatasarays seger igårkväll mot Schalke var ett av två spelalternativ. Galatasaray vann matche till 5,50 i odds, och som Solna nu lyckas ta hem SM-guld i basket sitter dubbeln till 143 gånger pengarna.

Dagens Bästa Spel, hur kom du på den här dubbeln?

– Personligen har jag ingen större förmåga att värdera basket och basketodds, skriver signaturen till thegamblermagazine.se. Däremot har jag med tiden lärt mig vilka personer som kan olika sporter mer än andra. I detta fallet läste jag på Twitter (@akimcapper) om en liten hint att det fanns bra värde i att Solna skulle stå som SM-guldmedaljörer till 26 ggr pengarna.

Av erfarenhet visste Dagens Bästa Spel att @akimcappers kunskaper om just basket är goda och han förlitade sig på hans spelinformation.

– Jag ville inte investera en alltför stor summa pengar i spelet men samtidigt ha möjlighet att kunna få helt okej betalt om det slog väl ut. Därför valde jag att kombinera spelet “SM-guld till Solna” ihop med Galatasaray som vinnare mot Schalke i Champions League ill 5,50, ett odds som med egen värdering var helt okej värde i.

Han fortsätter:

– På det här sättet riskerade jag visserligen att eventuellt stå utan spel på Solna överhuvudtaget men samtidigt ge mig själv möjligheten att sätta mig i ett riktigt bra läge till fin avkastning på en inte alltför stor insats, berättar han.

Brukar du göra så här?

– Jag har en spelfilosofi som bygger på att hitta lite högre värdeodds och ibland väljer jag att göra kombinationsspel. Det vill säga att höga värdeodds kombineras med varandra för att få ett ännu högre odds. Oddset blir som nämnts högre, sannolikheten att sätta spelet minskar, men värdet bibehålls.

Dagens Bästa spel utvecklar:

– Sitter däremot första “delen” av spelet så får man en drastisk värdeökning på kupongen. Vilket i detta fallet skett då jag nu har “Solna SM-Guld” till 143 gånger pengarna. Jag kan i de här situationerna som uppstår välja att sitta kvar med kupongen eller alternativt sälja av en del av spelet med tiden och på så sätt säkra upp insatsen + mindre vinst.

Vill man följa Dagens Bästa Spel under SM-slutspelet i basket – och se hur personen väljer att göra med sitt spel – gör man det bäst via Twitter.

Spelet:

Gå till Start