Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Fem nya spelbolag i BOS

Branschföreningen för onlinespel, BOS, har som syfte att vara en samtalspartner för både politiska företrädare som myndigheter och ideella organisationer i alla frågor som handlar om onlinespel. Nu ansluter ytterligare fem spelbolag till föreningen.

Från och med den 11 mars ingår även Microgaming/Prima Poker, NetEnt, Evolution Ladbrokes och William Hill i BOS.

–  Med de nya medlemmarna representerar BOS en övervägande del av den svenska spelmarknaden online och vi får en ännu större tyngd i det vi säger, menar Magnus Silfverberg,VD för Betsson och ordförande för BOS.

Betfair, Betsson, Bonnier Gaming, Paf och Unibet bildade förra året BOS och ambitionen med föreningen är att i gemensamma frågor representera de bolag som har licens inom EU och vänder sig till en svensk publik.

 
Gå till Start