Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Fortsatt bingo i Luleå

Idrottens Bingo, Sveriges största bingoarrangör, tar över Luleå Variantbingo från och med den 1 april. Det blir Idrottens Bingos 23:e hall och den överlägset nordligaste av dem, skriver man i ett pressmeddelande.

– Vi tror och hoppas att vi kan utveckla verksamheten här och bidra till det lokala föreningslivet, säger Ingemar Dahlén, affärsområdeschef Idrottens Bingo.

Sedan 1988 har det spelats bingo i Luleå. När Luleå Variantbingo förra året annonserade att man inte skulle fortsätta driva bingohallen efter den 31 mars var det många som trodde att det var slut med bingospel i Luleå. Men nu har Idrottens Bingo meddelat att man tar över verksamheten och man hoppas kunna få tillbaka Luleåborna till bingohallen.

Idrottens Bingo, som ägs av västsvenska idrottsförbundet, bidrar med över 100 000 kronor varje dag till svenskt föreningsliv och har så gjort sedan starten 1979. Idrottens Bingo har merparten av sina hallar i Göteborgsområdet, men finns även i mellersta Sverige, Stockholm, och Småland. Och i Luleå, förstås.

Gå till Start