Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Svenska Spel söker HR-specialist

Vill du jobba med människor i spelbranschen? Just nu söker Svenska Spel en HR-specialist till sitt kontor i Sundbyberg.

Arbetsroll: HR-specialist

Typ av anställning: Vikariat (ett år)

Var: Svenska Spel, Sundbyberg

Sista ansökningsdag: Snarast, start maj 2013.

Mer information finns nedan samt här.

Inom Koncernstab HR arbetar vi med att ständigt utveckla och fördjupa vårt kompetensområde i syfte att skapa en djupare kundrelation och öka vårt affärsfokus.

Vi söker nu en vikarierande HR-specialist. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad HR-roll inom koncernstab HR, där du tillsammans med kollegor kommer att driva HR-frågor på operativ nivå och utveckla HR-processer och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
En av dina uppgifter kommer  vara att självständigt driva frågor inom arbetsmiljö och hälsa där du har en nyckelroll i att samordna arbetsmiljöarbetet. Du fungerar också som kontaktperson mot leverantörer av företagshälsovård och arbetar även med mångfaldsfrågor. Ett annat fokusområde är utbildningsadministration där du planerar, koordinerar och administrerar utbildningar.

Du kommer att arbeta som förvaltningsledare för våra HR-system, vilket innebär att ta emot önskemål och utvecklingsbehov från HR och tillsammans med IT bedöma möjlighet att implementera dessa. Du samordnar också hantering av incidenter i våra HR-system. I rollen ingår också att bidra till att HR-organisationens kommunikation når ut till medarbetarna i bolaget, främst genom att skriva och publicera information på vårt intranät.

Utöver detta arbetar du med allmän administration, t ex protokoll och enkäter.

Utbildning/erfarenhet
Du har en högskoleutbildning inom HR alternativt ekonomi (med inriktning mot organisation) och har några års arbetslivserfarenhet från HR-relaterade uppgifter.

Du skall ha ett intresse för systemrelaterade frågor och en känsla för hur system kan användas som stöd i det dagliga HR-arbetet. Du får gärna ha arbetat med HR-system och det är ingen nackdel om du har viss IT-utbildning.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift och är en strukturerad person som tar dig an olika typer av uppdrag med prestigelöshet och entusiasm.

Då detta är en självständig roll så krävs det att du är driven och utåtriktad – och vi värdesätter särskilt om du är en positiv person som tar för dig.

 Vi hoppas att du vill ta chansen att utvecklas med oss! Tjänsten är ett vikariat vid föräldraledighet och är placerad på vårt kontor i Sundbyberg. Vikariatet omfattar ett år med start i slutet av maj 2013.

Här på Monsters hemsida kan du läsa mer samt lämna din ansökan.

Gå till Start