Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

ComeOn söker javautvecklare

Har du kunskap om javascript, html, Linux, Flash och liknande produkter? Just nu söker ComeOn.com en javautvecklare till sitt kontor i Stockholm.

Arbetsroll: Javautvecklare

Typ av anställning: Heltid

Var: Stockholm

Sista ansökningsdag: 6 april

Mer information finns nedan samt här.

ComeOn.com är en serviceorienterad webapplikation i flera lager där stabilitet och prestanda har högsta prioritet. Klientsidan är rik på ajax/javascript och flash för att maximera användarupplevelse. Serversidan är javakod tillsammans med open source api’er och integrationer med externa partners. Vårt databassystem är ett kluster av MySql databaser och alla våra system är distribuerade och redundanta.

Vi gillar att ligga i den tekniska utvecklingens framkant och tar gärna till snabba, innovativa lösningar för problem som uppkommer. Snabb ledtid från idé till implementation är vår grundregel.

Vi söker java-utvecklare som vill hjälpa oss bygga den bästa spelsajten på internet. Du kommer arbeta med alla delar av applikationen, olika integrationsmoduler och olika steg i utvecklingsprocessen med minimal administration och ickeproduktiva möten. Våra utvecklare jobbar väldigt nära affärssidan så det är viktigt att man kan sätta sig in i affärskrav, analysera problem och ta beslut om lämpliga tekniska lösningar.

Du har jobbat med java, html, javascript, sql och kanske flash. Det vore också bra om du har erfarenhet av de produkter vi använder; Tomcat, MySql, Flash, Red5, Apache, PfSense, SUSE, VMware, Pound, Xymon, Linux.

Vår arbetskultur är avslappnad och flexibel, samtidigt som vi förväntar oss mycket av våra anställda. Att kontoret har pingisbord, pokerbord, hockeyspel, tv-spel, darttavla och öl-kyl är en självklarhet för ComeOn.

Vår vision är att vara den bästa sociala arbetsplatsen och skapa en unik arbetsmiljö för teknikutveckling och kreativt teamwork; vår utvecklingsmetodik är agil, team-orienterad och mycket dynamisk. Vi ligger hela tiden i framkant vad gäller ny teknik och innovativ funktionalitet, samtidigt som vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och stabilitet.

Mer information finns här på Arbetsförmedlingens hemsida.

Gå till Start