Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

BingoLotto tar steget in i surfplattorna

BingoLotto tar nästa steg för att utöka underhållningsvärdet genom att göra det möjligt att spela via surfplattan eller mobiltelefonen. Dock går det inte att köpa lotter i applikationen, vilket istället får göras via hemsidan eller per SMS.

Thomas Wedin som är ansvarig för den digitala försäljningen hos BingoLotto och menar att det här är ett viktigt steg för spelformens utveckling.

– BingoLotto har alltid värnat om samverkan och strävat efter att aktivera tittarna, säger han i ett pressmeddelande. Den här appen kommer att vara en viktig grund för framtiden och kommer att leda till att fler spelare kan vara med och delta. Det innebär att vi även kan få med oss fler spelare som är ute i sista minuten, berättar Thomas.

Appen finns i App Store för både iPad och iPhone, samt på Google Play för Android-mobil eller -tablet. BingoLotto låter också meddela att det inte går att köpa lotter i appen, men att alla lotter som köps digitalt kan visas/spelas i den nya applikationen.

Gå till Start