Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

NordicBet sponsrar dansk fotboll

NordicBet blir en av fyra huvudsponsorer för Superligan och tar över namnet på andradivisionen, motsvarigheten till svenska Superettan, som byter namn till NordicBet-ligan.

NordicBet har under många år satsat hårt på fotboll i samtliga nordiska länder. Nästa tydliga bevis på detta är att spelbolaget nu kliver in och blir en av fyra huvudsponsorer för den danska Superligan, där bland annat den svenske landslagsmålvakten Johan Wiland spelar.

– Jätteroligt och ett tydligt bevis på att vi vill vara ledande när det gäller fotboll, såväl när det gäller odds som att vara med och stötta sporten, säger NordicBets svenske marknadschef Henrik Lengstedt.

Totalt spelar sex svenskar i den danska toppligan för tillfället; Wiland och Pierre Bengtsson i FC Köpenhamn, Ken Fagerberg i Horsens, Petter Andersson i Midjylland, Joe Sise i Nordsjälland samt David Löfquist som är utlånad fån Parma till Odense.

Mer läsning i NordicBets pressmeddelande.

Gå till Start