Nyheter om spel och spelbranschen sedan 2012

Unibet sponsrar gym i Stockholm

Unibet utvidgar sitt engagemang inom MMA och inleder ett sponsoravtal med det nyöppnade gymmet Allstars Training Center. Gymmet är det modernaste i Sverige och merparten av Sveriges främsta UFC-fighters har börjat träna där, inklusive Unibets ambassadör Alexander ”The Mauler” Gustafsson.

Unibet tar ett ännu större grepp om MMA-Sverige när man nu går in som sponsor i det helt nyöppnade gymmet Allstars Training Center som ligger på Hagagatan i Stockholm.

– Vi har ett genuint intresse för MMA och Alexander och ser satsningen på Allstars som en naturlig fortsättning på vår inslagna väg, att vara det givna valet för alla intresserade kring MMA och UFC, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet Sverige.

– Vi har länge gått och burit på den här idén, att öppna Sveriges proffstätaste gym, och letade länge efter en samarbetspartner och lokal för gymmet. Genom Unibet får vi nu muskler till att verkligen kunna bli ett gym för alla MMA-intresserade, säger Manos Terzitane, delägare av Allstars Training Center och manager för Alexander Gustafsson.

Alexander Gustafsson, som är högaktuell den 6 april när det är dags för en ny MMA-gala i Globen där han kommer att gå en match, kommer även att utbilda i MMA-kurserna för nybörjarna på AllstarsTraining Center.

Mer läsning i Unibets pressmeddelande.

Gå till Start