Dela den här artikeln:

The Gambler Magazine är en fristående sajt som sedan 2012 skriver om spel och spelbranschen. Här på thegamblermagazine.se hittar den spelintresserade artiklar, intervjuer, rapporter och lediga jobb i just spelbranschen.

Under 2015 gjordes en rad förändringar; förutom en ny hemsida tog man plats som en publik aktör, efter att tidigare agerat anonymt. The Gambler Magazine deltog bland annat under Almedalsveckan, bjöds in till SVT:s Aktuellt, intervjuades i nyhetsmedier samt delade med sig av krönikor som ”branschexpert” inom spel.

I början av 2016 genomförde The Gambler Magazine det första fysiska eventet, Spelfrukost. Frukosten är en återkommande mötesplats med samma syfte som thegamblermagazine.se; att samla människor intresserade av spel och spelbranschen. Fler evenemang och aktiviteter lanseras under året.

När tideräkningen slog över till 2017 växlade The Gambler Magazine upp ytterligare och lanserade en Premiumtjänst. Sajt och nyhetsbrev står på egna ben och The Gambler Magazine figurerade på diverse seminarier, medier och konferenser med spaningar och berättelser från spelvärlden.

Nu, 2018, har tempot skruvats ned en smula. Vad som händer med The Gambler Magazine är oklart, men eftersom du läser den här texten så vet du att aktivitetsgraden ännu inte nått noll.

Nyhetsbrev

Ungefär 2-4 gånger per månad sammanfattas nyhets- och debattläget i den svenska spelbranschen via ett populärt nyhetsbrev.

Engagemanget i utskicken är stort och i snitt klickar drygt en femtedel (20,1%) av de drygt 700 prenumeranterna på innehållets länkar.

Mer eller mindre samtliga aktörer på den svenska spelmarknaden finns representerade bland prenumeranterna, liksom flera av landets yrkesspelare. Bland politikerna återfinns representanter från både Europaparlamentet och Sveriges riksdag.

Förutom spelaktörer och -organisationer är banker (främst aktieanalytiker) och telekomoperatörer något överrepresenterade på företagssidan.

Kontakt

The Gambler Magazine nås via e-postadressen redaktionen-a-thegamblermagazine.se eller via kontaktformuläret.

Dela den här artikeln: