The Gambler Magazine är en sajt som sedan 2013 skriver om spel och spelbranschen. På thegamblermagazine.se hittar den spelintresserade artiklar, intervjuer, rapporter och lediga jobb i just spelbranschen.

Under 2015 gjorde The Gambler Magazine en rad förändringar; förutom en ny hemsida tog man plats som en publik aktör, efter att tidigare agerat anonymt. The Gambler Magazine deltog bland annat under Almedalsveckan, bjöds in till SVT:s Aktuellt, intervjuades i nyhetsmedier samt delade med sig av krönikor som ”branschexpert” inom spel.

I början av 2016 genomförde The Gambler Magazine det första fysiska eventet, Spelfrukost. Frukosten är en återkommande mötesplats med samma syfte som thegamblermagazine.se; att samla människor intresserade av spel och spelbranschen. Fler evenemang och aktiviteter lanseras under året.

The Gambler Magazine har ett populärt nyhetsbrev där i stort sett samtliga aktörer på den svenska spelmarknaden regelbundet får de senaste branschnyheterna direkt i sin inkorg.

Statistik thegamblermagazine.se

Exempelmånad: Februari 2016

  • 3 871 unika besökare
  • 16 218 sidvisningar
  • 2,74 % avvisningsfrekvens*

The Gambler Magazine finns även på Facebook och Twitter med omkring 1 000 följare.

*Andel besökare som bara besökt en (1) artikel/sida och sedan INTE klickat sig vidare till något annat på hemsidan.

Nyhetsbrevet

4-6 gånger per månad sammanfattar The Gambler Magazine nyhets- och debattläget i spelbranschen via ett populärt nyhetsbrev. Engagemanget i dessa utskick är stort och i snitt klickar drygt en femtedel (20,1%) av de närmare 600 prenumeranterna på innehållets länkar.

Mer eller mindre samtliga aktörer på den svenska spelmarknaden finns representerade bland prenumeranterna. Dessutom finns några av landets yrkesspelare representerade, liksom flertalet (spelintresserade) privatpersoner.

Bland politikerna återfinns representanter från både Europaparlamentet och Sveriges riksdag.

Förutom spelaktörer och -organisationer är banker och telekomoperatörer något överrepresenterade bland företagen.

Annonsera Lediga tjänster – The Gambler Magazine – 2016 (pdf)

Kontakt

The Gambler Magazine nås via e-postadressen redaktionen-a-thegamblermagazine.se eller via kontaktformuläret.