The Gambler Magazine är en sajt som sedan 2012 skriver om spel och spelbranschen. Här på thegamblermagazine.se hittar den spelintresserade artiklar, intervjuer, rapporter och lediga jobb i just spelbranschen.

Under 2015 gjorde The Gambler Magazine en rad förändringar; förutom en ny hemsida tog man plats som en publik aktör, efter att tidigare agerat anonymt. The Gambler Magazine deltog bland annat under Almedalsveckan, bjöds in till SVT:s Aktuellt, intervjuades i nyhetsmedier samt delade med sig av krönikor som ”branschexpert” inom spel.

I början av 2016 genomförde The Gambler Magazine det första fysiska eventet, Spelfrukost. Frukosten är en återkommande mötesplats med samma syfte som thegamblermagazine.se; att samla människor intresserade av spel och spelbranschen. Fler evenemang och aktiviteter lanseras under året.

2017 utvecklades sajten genom betaltjänsten Premium, vilket möjliggjort underhåll och teknisk utveckling i plattformen. The Gambler Magazine representerades i panel i Almedalen, liksom med anförande på spelkonferensen Spelakademin (med en punkt om kund- och spelupplevelsen).

Nyhetsbrev

Ungefär 2-4 gånger per månad sammanfattar The Gambler Magazine nyhets- och debattläget i den svenska spelbranschen via ett populärt nyhetsbrev.

Engagemanget i utskicken är stort och i snitt klickar drygt en femtedel (20,1%) av de närmare 700 prenumeranterna på innehållets länkar.

Mer eller mindre samtliga aktörer på den svenska spelmarknaden finns representerade bland prenumeranterna, liksom flera av landets yrkesspelare. Bland politikerna återfinns representanter från både Europaparlamentet och Sveriges riksdag.

Förutom spelaktörer och -organisationer är banker (främst aktieanalytiker) och telekomoperatörer något överrepresenterade på företagssidan.

Kontakt

The Gambler Magazine nås via e-postadressen redaktionen-a-thegamblermagazine.se eller via kontaktformuläret.